OM OS

En af de førende el-installationsvirksomheder i Skanderborg

Som en af de førende el-installationsvirksomheder i Skanderborg- og Aarhus omegn har Stilling Køl & El mange års erfaring og tradition for godt håndværk.

Virksomheden består af en sammenslutning af to håndværksspecialer, og vi servicerer både private-, industri- og offentlige kunder med små og store opgaver inden for køl og el.

Vores mål er at levere kvalitetshåndværk og skræddersyede løsninger til fornuftige priser.

Vi sætter en stor ære i, at uddanne dygtige håndværkere hvert år. Lige nu har vi 6 lærlinge, der arbejder udfra frihed under ansvar princippet. Vores første lærling startede i 1985, han er stadig ansat i virksomheden, som serviceleder.

Hos os værdsætter vi den gode og langvarige relation til kunden, så vi bestræber os altid på at give den bedste service.

En sammenslutning af to specialer ​

Stilling Køl & El har en lang historie bag sig.
Firmaet startede oprindeligt som kølefirma i 1983 under navnet Bak’s køleservice.

I 1985 besluttede vi os for at opkøbe Åge Frobergs el-forretning. Sammenslutningen af de to virksomheder blev startskuddet til Stilling Køl & El, som i dag både varetager el- og køleopgaver.

Vi er en erfaren virksomhed, som kan løse en lang række opgaver for vores kunder. Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig.

Jysk kvalitetshåndværk og skræddersyede løsninger til fornuftige priser

Mange års erfaring, passion for faget og høje standarder er alt sammen med til, at vi kan garantere kvalitetshåndværk til vores kunder hver gang.

En jysk mentalitet præger Stilling Køl & El, hvor medarbejderne er pålidelige og besidder en høj arbejdsmoral.

Hånd i hånd med kvalitetshåndværk går skræddersyede løsninger.

Vi tror på, at man opnår det bedste resultat ved at tilpasse løsningen efter den specifikke kundes behov.